Belépés rendje
!

A programon való részvétel előírásai a kormányzati intézkedések függvényében, valamint a helyszín látogatásának szabályai a jegyvásárlás és a koncert időpontja között megváltozhatnak.
Kérjük, hogy mielőtt elindulna az eseményünkre, tájékozódjon a Karmelita koncertek honlapján az aktuális információkról.

BELÉPÉSI ÉS EGYÉB INFORMÁCIÓK

Cím
Karmelita rendezvényterem, 1014 Budapest, Színház u. 1.

Beléptetés
A Karmelita rendezvényterembe kizárólag előzetes biztonsági átvizsgálás után lehet belépni. A gördülékeny beengedés érdekében kérjük, érkezzen az esemény kezdete előtt egy órával.

Kérjük, hozza magával személyazonosításra alkalmas okmányát, megváltott jegye csak ezzel együtt érvényes!

Járványügyi óvintézkedések
A koncerteken való részvétel előírásai a kormányzati intézkedések függvényében változhatnak. Kérjük, mielőtt elindulna eseményünkre, tájékozódjon a Karmelitakoncertek honlapján az aktuális információkról.

Késve érkező vendégek belépése
A helyfoglalás érkezési sorrendben történik. A késve érkezőket nem áll módunkban beengedni.

Egyéb rendelkezések
Nagyobb méretű táskák és csomagok, illetve személyi sérülés okozására alkalmas tárgyak (bicska, kés, szúró-, vágóeszköz, gázspray stb.) nem hozhatók be. Tilos az épületbe fegyvert, lőfegyvert, lőszert, robbanóanyagot, robbantószert vagy ezek felhasználására alkalmas készüléket, bármilyen pirotechnikai eszközt, valamint az őrség tagja által veszélyes anyagként, eszközként azonosított dolgot behozni.

Az épületbe élő állatot behozni tilos.

Képi és hangfelvételek készítése
Az épületben és a hangversenyeken bármilyen eszközzel történő kép- és hangfelvétel-készítés tilos.

A rendezvényen a szervező kép- és hangfelvételt készíttet. A rendezvényen való részvételével Ön hozzájárulását adja arcának, megjelenésének, megnyilvánulásainak rögzítéséhez és közléséhez. A szervező a későbbiekben korlátozás nélkül, szabadon jogosult a készült hang- és képfelvétel felhasználására, közzétételére, nyilvánosságra hozatalára.

Akadálymentes bejárat
Fogyatékossággal élő, mozgáskorlátozott látogatóinknak akadálymentes közlekedés biztosított. A zökkenőmentes belépés érdekében kérjük mozgásukban korlátozott látogatóinkat, hogy érkezésüket legkésőbb egy héttel az esemény kezdete előtt jelezzék az info@karmelitakoncertek.hu címen.

Parkolás
Az épülethez gépjárművel behajtani nem lehet, fizetős parkolási lehetőségként ajánljuk figyelmükbe a Palota útról nyíló Várgarázs II-t.